ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βρετανικό τηλεπαιχνίδι παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως Σκοπιανό και όχι ως Έλληνα!

2

Δείτε στο βίντεο την απίστευτη περίπτωση Βρετανού ο οποίος χάνει χιλιάδες ευρώ στο τηλεπαιχνίδι “Take It or Leave It” του καναλιού Challenge TV, γιατί θεωρείται λάθος η απάντηση του ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας!

Ο τηλεπαρουσιαστής αφού ρωτάει τον διαγωνιζόμενο αν είναι σίγουρος για την επιλογή του, στην συνέχεια τον παρηγορεί για την λάθος του απάντηση και τον διορθώνει εξηγώντας του πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας και όχι Έλληνας (!) ενώ στο video wall εμφανίζεται η σημαία των Σκοπίων!

Το ανεκδιήγητο αυτό βίντεο, το οποίο χρησιμοποιούν από τότε οι Σκοπιανοί για την παγκόσμια προπαγάνδα τους προωθώντας τον Αλέξανδρο ως Σλάβο ήρωα και στρατηλάτη, αναδεικνύει αφενός τη στάση των “συμμάχων” της χώρας μας απέναντι στις επιθετικές ορέξεις των Σκοπίων, και αφετέρου το τι μέλλει γενέσθαι, και τι χειρότερα πρόκειται να συμβούν αν οι Έλληνες πολιτικοί παραδώσουν τη Μακεδονία στα Σκόπια, συμφωνώντας σε μια σύνθετη ονομασία για τη γείτονα χώρα.

Σύντομες ιστορίες από τη ζωή των αρχαίων Μακεδόνων

Previous article

Η Μαλβίνα Κάραλη σε ιστορικό βίντεο για το Σκοπιανό: «Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι»!

Next article

2 comments

  1. Tην προπαγάνδα αυτή οι Σκοπιανοί την έκαναν πριν 40 χρόνια!
    Εμείς 40 χρόνια τα ξύναμε!!!

    1. Οι πολιτικοί μας δεν τα έξυναν.. Μάλλον δούλευαν εναντίον των συμφερόντων της χώρας μας..

Προσθήκη σχολίου

Ο Ερντογάν επιτρέπει στην τρομοκρατική οργάνωση Hamas να σχεδιάζει επιθέσεις στο Ισραήλ έχοντας ως έδρα την Τουρκία

Η τουρκική κυβέρνηση φιλοξενεί Παλαιστίνιους τρομοκράτες της οργάνωσης Hamas επί τουρκικού εδάφους επιτρέποντάς τους να σχεδιάζουν τρομοκρατικές ...