ΑΠΟΨΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαμαρτυρία πολιτών και εθελοντών του δέλτα στο Λονδίνο για το Σκοπιανό

0

Γράφει η Έρντα Πρέντσι

Χθες, 27 Ιουνίου, υποστηρικτές του δέλτα-πολιτική επανάσταση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκανε μέσω Facebook η πρωτοβουλία πολιτών «Εξώδικο-Μακεδονία» για διαμαρτυρία κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ομιλία του στο London Business School. Ο στόχος μας ήταν να ξεκαθαρίσουμε στον Πρωθυπουργό ότι οι Έλληνες , όπου και αν βρίσκονται,  θα στηρίζουν την πατρίδα και δεν θα επιτρέψουν επουδενί να χάσουν κάποιο κομμάτι της Ελλάδας!

Ακούστηκαν συνθήματα όπως «η  Μακεδονία είναι Ελληνική», «Προδοσία», ο εθνικός ύμνος και το «Μακεδονία Ξακουστή του Αλέξανδρου η χώρα».

Οι εθελοντές του δέλτα – πολιτική επανάσταση

Ήταν μια ειρηνική διαδήλωση πολιτών, δίχως να εκπροσωπούν κάποιο κόμμα,  κατά της εθνικής προδοσίας που συντελείται με το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ο Πρωθυπουργός, αν και πρωτεργάτης καταλήψεων και διαδηλώσεων στα φοιτητικά του χρόνια, δεν εισήλθε από την κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου αλλά από την πίσω πόρτα! Προφανώς, αν ήταν περήφανος ή σωστός με τα πεπραγμένα του, θα έμπαινε από την μπροστινή πόρτα και όχι σαν κυνηγημένος από διαφορετική είσοδο.

Εμείς, οι Έλληνες πολίτες, είμαστε οι πραγματικοί θεματοφύλακες της πατρίδας μας και όχι τα ανδρείκελα που κυβερνούν ή κυβέρνησαν στην Ελλάδα. Θα μας βρίσκετε μπροστά σας από δω και πέρα. Τέρμα η ασυδοσία των πολιτικών.

Σπουδαίας σημασίας παρέμβαση Συνταγματολόγου για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Previous article

Στα χέρια της CIA επτασφράγιστα μυστικά από απόρρητα προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού της Κίνας

Next article

You may also like

Comments

Προσθήκη σχολίου