ΑΠΟΨΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για να αποφύγουμε την εθνική τραγωδία που μας ετοιμάζει η κυβέρνηση

0

Γράφεις ο Σταύρος Καλεντερίδης

Είναι πλέον σαφές ότι έχουμε απέναντι μας ένα μειοδοτικό πολιτικό σύστημα. Ένα σύστημα το οποίο δια της υποχωρητικότητας, της ιδεοληψίας, της γονυκλισίας και των ανθελληνικών σχέσεων και συμφερόντων του προβάλλει μια εικόνα για τη χώρα μας που αντιστοιχεί με το «Μεγάλο Παζάρι». Η Ελλάδα παρουσιάζεται στο εξωτερικό, στους ιστορικούς της αντιπάλους, αλλά και σε όσους τώρα αρχίζουν να ορέγονται, ως η χώρα που δύναται να ξεπουλήσει τα πάντα. Από την ιστορία και την ταυτότητα της, μέχρι το έδαφος και την εθνική της κυριαρχία. Το νέο «brand» που έχει δημιουργηθεί για την πατρίδα μας είναι η ηττοπάθεια, οι εθνικές παραχωρήσεις και η υπό προϋποθέσεις παράδοση άνευ όρων των πάντων. Η Ελλάδα γίνεται η «χρυσή ευκαιρία» για όποιον επιθυμεί να αρπάξει και μόνο οι δειλοί ή οι τυφλοί δεν θα το εκμεταλλευτούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ακόμα χειρότερα, οι ίδιοι οι εκπρόσωποι μας διαμηνύουν διεθνώς και φωναχτά ότι τα όρια της χώρας μας είναι ρευστά και συρρικνούμενα εναντίον μας.

Πουλημένοι πολιτικάντηδες, σαλταρισμένοι αμόρφωτοι αντεξουσιαστές, άσχετοι «εκτός τόπου και χρόνου» καθωσπρεπιστές, και παραμυθιασμένοι μαϊντανοί του κομματικού σωλήνα συνιστούν την εφιαλτική ομάδα που μας οδηγεί στα βράχια. Γελοίοι, δήθεν ειρηνιστές μας έφεραν με την ασχετοσύνη και την οσφυοκαμψία τους, ανάσες πριν την πολεμική σύρραξη στο Αιγαίου. Επαγγελματίες δημαγωγοί για κοινωνικά δικαιώματα και κουραφέξαλα ενθαρρύνουν τον επεκτατισμό της εξ ανατολών φασιστικής μηχανής και παραδίδουν μπροστά τα μάτια μας εθνικό έδαφος. Πολιτικές μούμιες της ψευτοπροόδου, κάνουν κοινές περιορισμένες εμφανίσεις με το δήμαρχο των Σκοπίων και προτιμάνε να δούνε τη Μακεδονία να ανήκει στο Πακιστάν παρά να παραμείνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Τσαρλατάνοι από όλα τα κόμματα προσπαθούν δια της επανάληψης να μας πείσουν για την παραφροσύνη τους και θρασύτατα μας καλούν να τους χειροκροτήσουμε κιόλας για το έγκλημα που διαπράττουν. Αργυρώνητοι κονδυλοφόροι επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το πολιτικό έγκλημα πιστεύοντας, οι μωροί, ότι δίχως Ελλάδα θα μπορέσουν να δρέψουν τους καρπούς της εκδούλευσης τους.

Είμαστε εμείς οι πολίτες αδύναμοι να αντιδράσουμε; Όχι.

Θα μείνουμε απλοί παρατηρητές αυτής της δίχως όρια προδοσίας; Και βέβαια όχι.

Σωτήρες δεν υπάρχουν και οι πολιτικοί είναι σε σύμπνοια και συνασπισμένοι εναντίον μας. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, απλοί πολίτες της Θεσσαλονίκης (κανονικοί άνθρωποι –  όχι βδελυρά κομματικά ζόμπι), οργανώνονται ακομμάτιστα και ελεύθερα για να εκθρονίσουν τον κατάπτυστο και de facto έκπτωτο δήμαρχο της ένδοξης πόλης τους. Η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και ο εν λόγω κατάπτυστος απεχθάνεται δημόσια και την Μακεδονία, και την πόλη την οποία είχε την τιμή να διευθύνει. Η μάσκα της πολιτικής του ασχήμιας έπεσε. Ήρθε η ώρα οι Θεσσαλονικείς, οι περήφανοι Μακεδόνες που τον ξεφτίλισαν με τον ξεσηκωμό του συλλαλητηρίου τους, να του δώσουν την χαριστική πολιτική βολή και να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί. Με τις χυδαίες αθλιότητες που στοχευμένα και καθ’ υπόδειξη ξεστομίζει, δεν κάνει όχι για πολιτικός, ούτε για πολίτης αυτής της χώρας. Ενισχύστε την προσπάθεια των πολιτών, οι οποίοι μακριά από κόμματα, ιδεολογίες και καθοδήγηση, πράττουν τα αυτονόητα και διασώζουν την τιμή και την αξιοπρέπεια μας. Κοινοποιήστε την διαμαρτυρία, καλέστε τον αήθη, ανεπιθύμητο φιλοσκοπιανό πολιτικό να παραιτηθεί και συμμετέχετε ενεργά και δια της παρουσίας σας για τον πολιτικό εκτοπισμό του. Τίποτα δεν αλλάζει δια μαγείας. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να μην θρηνήσουμε και άλλες νήσους. Και ιδού η σύνδεση:

Αν οι Μακεδόνες επιτύχουν στον δίκαιο στόχο τους αυτό θα αποτελέσει μια τεράστια νίκη απέναντι στην εθνική μειοδοσία. Από όπου και αν προέρχεται και για πάντα. Μια ηχηρή απόδειξη από τους απλούς πολίτες ότι το ξεπούλημα δεν θα περάσει. Και δεν θα μείνει ατιμώρητο.

Επόμενοι και φυσικοί πολιτικοί στόχοι του κινήματος είναι όσοι τόλμησαν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία με σύνθετες ονομασίες και «έντιμους συμβιβασμούς» της ξεφτίλας. Θα τρέμουν οι καρέκλες όλων τους. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για μετριότητες και γι’ αυτό πρέπει να τους οδηγήσουμε στον πολιτικό αγύριστο. Η προσπάθεια του συστήματος να υποβαθμίσει και να μειώσει τη σημασία των κινητοποιήσεων (με γελοίες κατηγορίες περί «όχλου», «φασισμού» και μικρής συμμετοχής), δεν αποτελεί απόδειξη ότι δεν μας υπολογίζουν ή ότι δεν μπορούμε να τους αγγίξουμε, αλλά αντιθέτως επιβεβαιώνει και ξεγυμνώνει τον τρόμο που τους καταλαμβάνει. Ο ίδιος τρόμος που τους οδήγησε 36 ώρες μετά το ιστορικό συλλαλητήριο του 1.5 εκατομμυρίου των Αθηνών να βγάλουν από το συρτάρι την υπόθεση – κάβα Novartis. Ο τρόμος για το πρώτο (μαζί με της Θεσσαλονίκης) ακομμάτιστο, πιο δημοκρατικό, μαζικό και ειρηνικό συλλαλητήριο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας. Το συλλαλητήριο που ξεφτίλισε όλα τα γελοία βίαια συλλαλητήρια των κηφήνων της χώρας σαν πληγή και σαράκι της κοινωνίας.

Όσο πιο ανένδοτοι φαίνονται λοιπόν, τόσο πιο πολύ κυριευμένοι είναι από τρόμο για την επικείμενη και υποδειγματική πολιτική τους τιμωρία.

Μπορεί το κυβερνητικό αφήγημα προς τα έξω να ήταν μέχρι σήμερα πως «το αφεντικό τρελάθηκε» και «εδώ πουλάμε την ψυχή και το μέλλον μας» αλλά ήρθε η ώρα να θυμίσουμε σε όλους, εντός και εκτός, πως εμείς οι πολίτες είμαστε οι πραγματικοί κυρίαρχοι του Ελληνικού έθνους.

Βλέποντας τη μεγάλη εικόνα και κοιτώντας πέρα από κόμματα και πρόσωπα, επιτέλους συνειδητοποιούμε ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας πρέπει να καταστραφεί για να ανασυσταθεί.

Αυτή είναι η ώρα της ευθύνης και η ιστορία θα μας κρίνει όλους.

Οι πολίτες είναι οι μοναδικοί υπερασπιστές του Ελληνισμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ
Ο Σταύρος έχει εργαστεί σε πολιτικές εκστρατείες στο εξωτερικό, ενώ σήμερα αρθρογραφεί και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας. Οι τομείς ειδίκευσης του είναι η Αμερικανική εξωτερική πολιτική, η Μέση Ανατολή, και η Δημοκρατία.

Επιστολή ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής

Previous article

Η θέση της Ακαδημίας Αθηνών για το Σκοπιανό

Next article

Comments

Προσθήκη σχολίου