UncategorizedΑΠΟΨΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Θράκη κινδυνεύει

0

Γράφει ο Έκτωρ Ίκιου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης εξωτερικής πολιτικής μας για την προάσπιση της Μακεδονίας μας, που είχε ως αποτέλεσμα το ξεπούλημά της με την υπογραφή του εκτρώματος της συνθήκης των Πρεσπών. Η νυν Κυβέρνηση σε συνέχεια των προηγουμένων θέλει να κλείσει άλλο ένα θέμα, της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης.

Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, την οποία όλες οι κυβερνήσεις μεταχειρίστηκαν τόσο λάθος και επέτρεψαν στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, με τους πράκτορές του και την προπαγάνδα του, να τη μετονομάσει σε τουρκική μειονότητα συγκαταλέγοντας μέσα σε αυτήν τους Ρομά (που είναι στην περιοχή από την εποχή του Βυζαντίου), αλλά και τους Πομάκους, οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό των Ελλήνων εναντίον των Τούρκων και δεν νοιώθουν Τούρκοι.

Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής αποδείχτηκε πραγματική κερκόπορτα για την Ελλάδα, καθώς όλα όσα ζητούσε κατά καιρούς η Τουρκία σαν δικαιώματα για την μουσουλμανική μειονότητα, όπως να διδάσκεται η τουρκική γλώσσα στα σχολεία, κατάφερε αναδεικνύοντας αυτά τα θέματα, μέσω εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εθνικιστικών στοιχείων της περιοχής που αισθάνονται τούρκοι, με απειλές από τους τούρκους πράκτορες που αλωνίζουν ελεύθεροι με διπλωματική ασυλία στην περιοχή, προς στους Έλληνες εκπαιδευτικούς που πηγαίνουν σε αυτά τα σχολεία για να προσφέρουν μόρφωση στα παιδιά και με πιο έντονα τα φαινόμενα στα πομακοχώρια, αλλά και με τον χρηματισμό τοπικών αρχόντων της μουσουλμανικής κοινότητας. Σε όλα αυτά το ελληνικό κράτος ήταν πάντα απλός παρατηρητής και όταν ενεργούσε το μόνο που έκανε ήταν να μεταθέσει τον δάσκαλο διότι δεν ήταν αρεστός στα τοπικά φερέφωνα του Τουρκικού Προξενείου.

Τώρα έρχεται η Κυβέρνηση μετά από της επιταγές του Τούρκου Προέδρου να τροποποιήσει το σύστημα διορισμού των Μουφτήδων της Θράκης και από εκεί που διορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας να εκλέγονται από κάποια επιτροπή που με τον καιρό θα περάσει στα χέρια του Τουρκικού Προξενείου και κατ’ επέκταση της Τουρκίας. Βέβαια και εδώ οι Ελληνικές Κυβερνήσεις είναι υπόλογες διότι επέτρεψαν από το 1990 μέχρι σήμερα να υπάρχουν ψευτομουφτήδες στην Θράκη, οι οποίοι εκλέγονταν με της ευλογίες της Τουρκίας παράνομα και ενάντια στη Συνθήκη της Λωζάνης.

Η συνθήκη της Λωζάνης, η οποία πονάει τόσο πολύ τους Τούρκους, είναι το όπλο της Ελλάδος και δυστυχώς καμία Κυβέρνηση δεν την έχει χρησιμοποιήσει όπως πρέπει. Η μουσουλμανική (είναι θρησκευτική και όχι τουρκική) μειονότητα της Θράκης είναι Έλληνες και για αυτούς είναι υπεύθυνη μόνο η χώρα μας και κανένας άλλος, αυτό πρέπει επιτέλους να το καταλάβουμε άμεσα πριν να είναι πολύ αργά (αν δεν είναι ήδη). Πρέπει να κόψουμε άμεσα τον αέρα που έχει πάρει η Τουρκία, η οποία δεν έχει κανένα λόγο να εμπλέκετε στα εσωτερικά θέματα της Χώρας μας. Να συλληφθούν άμεσα όλοι οι ψευτομουφτήδες της Θράκης, καθώς παραβιάζουν τον Νόμο 1920/1991 ΦΕΚ 11/Α/4.2.1991 «Περί Μουσουλμάνων Θρησκευτικών Λειτουργών» και την Συνθήκη της Λωζάνης όπου καθορίζεται ρητά ότι οι μουφτήδες διορίζονται και δεν εκλέγονται. Επιπλέον είναι καιρός να αφήσουμε στην άκρη την Διπλωματία της «κότας» και να κλείσουμε το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής διώχνοντας όλους του Τούρκους πράκτορες από την Θράκη, ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσουμε το προξενείο μας στην Σμύρνη. Τέλος οι μουσουλμάνοι βουλευτές θα πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν εκλεγεί για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών της Ελλάδος και όχι της Τουρκίας και να σταματήσουν τα πήγαινε έλα στην γείτονα χώρα για οδηγίες, ειδάλλως να εφαρμοστεί ο νόμος με ότι προβλέπεται για προδοσία και κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας.

Τούρκος ισλαμιστής αρθρογράφος απειλεί τις Η.Π.Α. με τρομοκρατικό χτύπημα σαν και αυτό της 11/9

Previous article

Το «ντόμινο» των παραιτήσεων δεν είναι αρκετό…

Next article

You may also like

Comments

Προσθήκη σχολίου