ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης – «Ήθελαν νεκρούς»

0

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα

Ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών εξήγησε ότι «πέταξαν βόμβες μολότοφ με λάδι στο υπόγειο για να πιάσει φωτιά όλο το κτίριο. Ο συνάδελφος γλίτωσε επειδή μπήκε μέσα στη θωρακισμένη σκοπιά»

Επίθεση καταδρομικού τύπου σημειώθηκε στο ΑΤ Πεύκης τα ξημερώματα.

Ομάδα 10 κουκουλοφόρων μετέβη στο τμήμα επί της οδού Κονίτσης και επιτέθηκαν πετώντας βόμβες μολότοφ. Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα με τους κουκουλοφόρους να πετάνε πέντε βόμβες μολότοφ και να προκαλούν φθορές σε ένα περιπολικό και ένα ΙΧ.

Η καταδρομική επίθεση κράτησε μόλις δύο λεπτά, με τους κουκουλοφόρους να εξαφανίζονται στα γύρω στενά χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής καμία προσαγωγή ή σύλληψη. Ο φρουρός πυροβόλησε μία-δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.Για ανθρωποκτόνο διάθεση εκ μέρους των κουκουλοφόρων έκανε λόγο ο ΓΓ των Ειδικών Φρουρών εξηγώντας ότι «πέταξαν βόμβες μολότοφ με λάδι στο υπόγειο για να πιάσει φωτιά όλο το κτίριο. Ο συνάδελφος γλίτωσε επειδή μπήκε μέσα στη θωρακισμένη σκοπιά».

Πρώτο Θέμα

Το 81% των Ελλήνων λέει «όχι» στη Monsanto​ – Ακούει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η ΕΕ;

Previous article

Οικουμενική ψήφος – δικαίωμα για όλους τους Έλληνες

Next article

You may also like

Comments

Προσθήκη σχολίου

Ο Ερντογάν επιτρέπει στην τρομοκρατική οργάνωση Hamas να σχεδιάζει επιθέσεις στο Ισραήλ έχοντας ως έδρα την Τουρκία

Η τουρκική κυβέρνηση φιλοξενεί Παλαιστίνιους τρομοκράτες της οργάνωσης Hamas επί τουρκικού εδάφους επιτρέποντάς τους να σχεδιάζουν τρομοκρατικές ...