ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ινδός Πρόεδρος υποστηρίζει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

0

Την ώρα που το ελληνικό πολιτικό σύστημα προετοίμαζε την προδοτική συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας στις Πρέσπες, ο Πρόεδρος της Ινδίας Ραμ Ναθ Κοβίντ, κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα τον Ιούνιο, προέβη σε μια συγκινητική δήλωση για να ταρακουνήσει τους Έλληνες πολιτικούς καλώντας τους στην ουσία να μην προχωρήσουν στην προδοτική τους πράξη.

Από τους Έλληνες πολιτικούς κανείς δεν βρήκε το σθένος να υποστηρίξει την ένδοξη Ελληνική ιστορία της Μακεδονίας, ενώ σύσσωμο το πολιτικό σύστημα αποδέχεται τη σύνθετη ονομασία με τον όρο«Μακεδονία» για τα Σκόπια. Απέναντι τους βρέθηκε ο Ινδός Πρόεδρος, ο οποίος αψηφώντας την κυβέρνηση και τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρέδωσε μαθήματα Ιστορίας προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας:

«Ο πιο διάσημος Έλληνας που ήρθε στην Ινδία ήταν ασφαλώς ο Μέγας Αλέξανδρος. Έφτασε ως επικεφαλής ενός στρατού κατακτητών  το 326 π.Χ. – αλλά έφυγε ως φίλος. Κάθε Ινδός μαθητής γνωρίζει ότι ο Αλέξανδρος και ο Πόρος αναμετρήθηκαν σε μάχη και έπειτα, έγιναν σύμμαχοι».

Με αυτήν την ανάρτηση στο twitter ο Κοβίντ, διαφήμισε σε ολόκληρο τον κόσμο την Οικουμενικότητα του Ελληνικού πολιτισμού και την αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

ΝΔ: Σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια (βίντεο)

Previous article

Η επιστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προς τον Δαρείο

Next article

Comments

Προσθήκη σχολίου

Ο Ερντογάν επιτρέπει στην τρομοκρατική οργάνωση Hamas να σχεδιάζει επιθέσεις στο Ισραήλ έχοντας ως έδρα την Τουρκία

Η τουρκική κυβέρνηση φιλοξενεί Παλαιστίνιους τρομοκράτες της οργάνωσης Hamas επί τουρκικού εδάφους επιτρέποντάς τους να σχεδιάζουν τρομοκρατικές ...