ΑΠΟΨΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταμάτη και Έλλη πού είστε;

0

Γράφει η Ζωή Βελέντζα

Οι άλλοτε λιλιπούτειοι και αγαπημένοι πρωταγωνιστές των σχολικών μας βιβλίων, δεν υπάρχουν πια!

Τη θέση τους στις όμορφες αναμνήσεις μας έχει πάρει πλέον ο “Αρμπέν”! Ταυτόχρονα με τον Αρμπέν, επικρατούν και οι σχετικές με αυτόν θρησκευτικές πεποιθήσεις οι οποίες προστέθηκαν επιμελώς στα βιβλία του δημοτικού και όχι μόνο. Η επιμονή (ή επιβολή) του πρώην υπουργού Παιδείας στο “άνοιγμα της ορθοδοξίας και της συνδιαλλαγής της με άλλες θρησκείες” έθιξε μεταξύ άλλων το λαϊκό θρησκευτικό αίσθημα σε τέτοιο βαθμό, που ανάγκασε πολλούς συλλόγους γονέων και κηδεμόνων αλλά και μητροπολίτες να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση της κυβέρνησης να αλλάξει ριζικά τον χαρακτήρα του μαθήματος.

Το ΣΤΕ, κρίνοντας αντισυνταγματικές τις εν λόγω αλλαγές, προκάλεσε την αντίδραση του κ. Φίλη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε την απόφαση “οπισθοδρομική,  που συντάσσεται και ταυτίζεται με απόψεις σκοταδιστικών κύκλων”!

Σίγουρα το σκοτάδι που επικαλείται, στην πραγματικότητα συντροφεύει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα εδώ και δεκαετίες, αφού οι εκπρόσωποί του (και οι 300 βουλευτές) ουδέποτε νομοθέτησαν υπέρ των Ελλήνων πολιτών και της πατρίδας!

Η κορυφή της πολιτικής αυτής πυραμίδας σήμερα, που άλλοτε αποτελούσε τη βάση του, άδραξε την ευκαιρία να κλονίσει τον κοινωνικό ιστό με: α) τη διάλυση του οικογενειακού προτύπου, β) τη συρρίκνωση της ελληνικής γλώσσας, γ) τη διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων και δ) τη ριζοσπαστικοποίηση της θρησκείας, που στοχεύει στην αλλοίωση της ταυτότητας του πληθυσμού. Καλομελέτα κι έρχεται δε, η βιολογική αλλοίωση του ελληνικού λαού, η οποία προπαγανδίζεται με δηλώσεις διαφόρων εγχώριων “αστέρων”.

Είναι η πρώτη φορά που αυτή η “οπισθοδρόμηση” για την οποία μίλησε ο κος Φίλης αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να διατηρηθεί υψηλό το φρόνημα του λαού μας, αλλά και για να διεκδικήσουμε τώρα αυτό που μας αξίζει.

Έλλη και Σταμάτη, θα ξαναβρεθούμε…

Το 2016 ο Φίλης καταργούσε από την Ιστορία τον Μέγα Αλέξανδρο

Previous article

O νέος Σύμβουλος Ασφαλείας του Trump είχε πει ότι δεν θα χύσει ούτε δάκρυ αν ο Erdoğan ανατραπεί

Next article

You may also like

Comments

Προσθήκη σχολίου