ΑΠΟΨΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θαυμάστε αξιοκρατία

0

Γράφει ο Ευδόκιμος Μαρκόπουλος, Οικονομολόγος

Στις προκηρύξεις του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού για τίς προσλήψεις προσωπικού, περισσότερο από όλα τα άλλα κριτήρια μετράει η επίδοση του υποψηφίου στη συνέντευξη! Θα λάβει περίπου το 40% της αξιολόγησης! Ό μεταπτυχιακός τίτλος μετράει μόλις 5%! Αν όμως ό μεταπτυχιακός τίτλος σχετίζεται με τη διαστημική επιστήμη, αυξάνεται στο 10%. Ακόμη και ή εμπειρία δεν μπορεί να λάβει περισσότερο από 10% κατά την αξιολόγηση!

Τί και αν κάποιος είναι διαστημικός επιστήμονας και διαθέτει πείρα, ό κρίσιμος παράγων πρόσληψης θα είναι αυτός που θα πάρει την συνέντευξη!! Οπότε θα γεμίσει άχρηστους διοικητικούς υπαλλήλους για ψήφους που θα πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα και θα υπάρχουν και 2,3 ή 5 που θα είναι σχετικοί αλλά όχι αρκετοί για να μην βουλιάξει στις ζημιές και τά χρέη τά οποία εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε.  

Σας πληροφορω ότι το ίδιο έγινε στην ΕΑΒ ελληνική αεροπορική βιομηχανία και αυτές τις ημέρες γίνεται αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 600 εκατομμύρια ευρώ γιατί τα κεφάλαια της είναι αρνητικά (φαγώθηκαν δεν υπάρχουν) και τά χρέη της ανέρχονται σε 1,5 δις ευρώ. Από όσα έζησα ιδού τό συμπέρασμα: “ήταν το κλήμα στραβό το έφαγε και ό γάιδαρος και το αποτελειωσε”

Γι’αυτό σηκωθείτε από τον καναπέ και γινετε υποστηρικτές στο δέλτα ή ότι άλλο νομίζετε. Εγώ δεν θα κάθομαι να πληρώνω λογαριασμούς ανίκανων, ανθρώπων που δεν έχουν εργαστεί ποτέ και δεν έχουν δημιουργήσει θέσεις εργασίας, που δεν σεβάστηκαν το πανεπιστήμιο και τέλος τους πολίτες.

Foreign Policy: Πως ένας αμερικανός πάστορας διέλυσε την τουρκική οικονομία

Previous article

Η Ρωσία ετοιμάζεται για τον εντοπισμό πυρηνοκίνητου πυραύλου ο οποίος κατέπεσε στη θάλασσα πριν μήνες

Next article

You may also like

Comments

Προσθήκη σχολίου