ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά τα αποτελέσματα των δράσεων ενάντια στο παρεμπόριο στην Πιερία

0

Απολύτως θετικά ήταν τα αποτελέσματα των καλοκαιρινών δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την καταπολέμηση του παρεμπορίου στην Πιερία.

Καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, οργανώθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εστιάζοντας σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές Ιουνίου έως και την 21 Σεπτεμβρίου 2017 σε Πλαταμώνα, Νέους Πόρους, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή και Παραλία Κατερίνης, συνελήφθησαν για παρεμπόριο συνολικά 285 άτομα (30 ημεδαποί και 255 αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πρόστιμα, το ποσό των οποίων ανήλθε στις 81.600 ευρώ.

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων εντοπίσθηκαν συνολικά 161.446 προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης και υπόδησης, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες, τσάντες, παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και άλλα αντικείμενα παρεμπορίου. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

 

Εξαρθρώθηκε η σπείρα των διαρρηκτών που είχε τρομοκρατήσει την Μύκονο

Previous article

Λουκέτο στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παγωτού στην Ελλάδα. Στο δρόμο 102 εργαζόμενοι

Next article

You may also like

Comments

Προσθήκη σχολίου

Ο κλήρος πέφτει σε εμάς

Γράφει η Καντά Αναστασία Ελεύθερον διατελεί και βέλτιστα πολιτευόμενον και δυνάμενον άρχειν πάντων, μιας τυγχάνον πολιτείας.  ΜΤΦΡ: ...

Όταν υπάρχει οργανωμένο κράτος

Γράφει η Ζωή Βελέντζα Η πρόσφατη απαγωγή των δύο εντεκάχρονων αγοριών στην Κύπρο, Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φιλίππου ...